Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtos-sonkás vendégváró falatkák

30 perc
egyszerű
átlagos
12 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tojás
  • Tej
  • Allergén tartalom: Szezámmag

Elkészítés

  1. A sonkát apró kockákra vágjuk és megpirítjuk. A sajtot lereszeljük. A tojást felverjük. A szezámmagot forró tepsiben 1-2 perc alatt megpirítjuk.
  2. A fagyasztott leveles tésztát kiengedjük és kitekerjük.
  3. A tésztát rizsliszttel megszórt deszkán kinyújtjuk, majd megkenjük a felvert tojással. Rászórjuk a pirított sonkát és a reszelt sajtot. Tésztavágóval felvágjuk csíkokra, a rudakat sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük.
  4. 185 fokra előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt pirosra sütjük. Tálaláskor megszórjuk pirított szezámaggal.

Nézd meg videón, hogyan készülnek a sajtos sonkás vendégváró falatkák

 

Megjegyzés

Gyors és egyszerű vendégváró sütemény, amit hagyományos alapanyagokból is elkészíthetünk. - Glutén- és laktózmentes

Ezek is érdekelhetnek

Friss