Elkészítés: A vízbe áztatott, kinyomkodott zsemléket összegyúrom a darált hússal, nyers tojással, fűszerekkel, sóval, paradicsommal.
Egy konyharuhára alufóliát terítek, mindenütt megszórom zsemlemorzsával. Erre ráterítem a húsmasszát, egymás mellé rakosgatva ráteszem a vékony sajtszeleteket, erre kerülnek a gépsonkaszeletek. Végül megszórom reszelt főtt tojással.
Ezután feltekerem, mint a rétest. A konyharuha és a fólia segítségével óvatosan beleteszem a vajjal kikent tepsibe. Villával megböködöm a tetejét, hogy a gőz eltávozhasson belőle sütéskor. Forró sütőben kb. 1 óra alatt átsül.
Vegyes zöldségkörettel tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre