Elkészítés: A húst megmossuk, mély zsebet vágunk bele. A fokhagymát meghámozzuk. A bazsalikomot leöblítjük, majd a fokhagymával és az olívaolajjal péppé zúzzuk, sóval, borssal ízesítjük.
A tésztát a csomagon olvasható utasítás szerint megfőzzük, majd leszűrjük, és még melegen összeforgatjuk a bazsalikomos péppel.
Közben a húst kívül-belül megsózzuk, mindegyik nyílásba csíkokra vágott sonka- és sajtdarabokat teszünk, fogvájóval megtűzzük. Betekerjük kevés tésztába, és a forró olajon megsütjük. A maradék tésztával körítve kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre