Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtos-sonkás rakott csusza

MME MME
60 perc
rafinált
átlagos
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A tésztát kifőzzük sós vízben a csomagoláson olvasható útmutatás szerint. Leszűrjük, jól lecsepegtetjük, majd összeforgatjuk a felforrósított olajjal.
  2. Felforraljuk a tejszínt a meghámozott és felaprított fokhagymával. Belereszeljük a sajtot, és levesszük a tűzről.
  3. Felaprítjuk a sonkát, majd a tésztához forgatjuk, és hozzákeverjük a sajtos tejszínt is. Sózzuk, borsozzuk.
  4. A tésztát kivajazott, zsemlemorzsával meghintett tűzálló tálba tesszük, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt aranyszínűre sütjük.
  5. Egy kevés aprított petrezselyemmel megszórva tálalhatjuk.

Megjegyzés

Egy adag: 795 kcal - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss