Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtos-sonkás nyársak bundában

MME MME
1 5/5
30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 40 dkg trappista sajt
  • 10 dkg gépsonka
  • 4 kifli
  • 2 tojás
  • 5 dkg liszt
  • A sütéshez:
  • étolaj
  • Valamint:
  • tartármártás

Elkészítés

Elkészítés: A sajtot és a sonkát felszeleteljük, a kiflit karikákra vágjuk, majd spicctűre rétegezzük (kifli, sonka, sajt, kifli), majd sóval ízesített, felvert tojásba mártjuk, és forró olajban kisütjük.

Tálaláskor egy tányérra helyezzük a nyársakat, és tartármártást kínálunk mellé.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss