Elkészítés: Az élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk. A vajat felolvasztjuk. Az összetevőkből begyúrjuk a tésztát, és meleg helyen 1 órát kelesztjük.
A sonkát és a bacont apró kockákra vágjuk, a sajtot lereszeljük.
A tésztát téglalap alakúra, kb. 2 mm vastagra nyújtjuk, és megkenjük tejföllel. Megszórjuk az apróra vágott baconnel és sonkával, majd a reszelt sajttal. A tésztát feltekerjük mint a bejglit, majd 1-1,5 cm vastag szeletekre vágjuk.
A csigákat sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, és előmelegített sütőben 20-25 perc alatt 150-160 fokon megsütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre