Elkészítés: A rizst megfőzzük, langyosra hűtjük. A snidlinget apróra, a sajtot kb. 1x1 cm-es kockákra vágjuk.
A rizsbe keverjük a snidlinget és a tojást. Ízesítjük borssal, ételízesítővel, sóval, ha szükséges.
A rizsből golyókat formázunk, és mindegyik közepébe 1-1 sajtkockát teszünk. Megformázzuk, és szezámmaggal elkevert zsemlemorzsába forgatjuk. Bő olajban, közepes lángon kisütjük.
Joghurtos salátát készítettem mellé, de adhatjuk köretnek is. Sült húsok mellé is finom! Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre