Elkészítés: A leveles tésztát vékonyra (1-2 mm) nyújtjuk, majd felmetéljük 1-1,5 cm*15 cm csíkokra. Feltekerjük a hengerekre úgy, hogy mindenhol fedjék egymást, és 200 fokon kb. 10-15 perc alatt készre sütjük. (Én nem szoktam tojással megkenni.)
A pudingot elkészítjük a 3 dl tejjel és egy csipet sóval, majd kihűtjük.
Ezután a pudingot habosra keverjük a margarinnal és a sajttal, ízlés szerint sózzuk (vigyázzunk, mert a tömlős sajt alapból sós).
A kész krémet habzsák segítségével a rolókba töltjük, majd mindkét végét reszelt trappista sajtba nyomjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre