Sajtos rakott zöldség

default user icon
3/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 kg zöldség (zöldbab, zöldborsó, sárgarépa, spárga, karalábé,
  • kelbimbó vagy karfiol)
  • 1 tasak Knorr tejszínes fokhagymás csirke Rafinéria
  • 2 kávéskanál ételízesítő
  • 3 dkg vaj
  • 15 dkg reszelt edami sajt
  • 1 evőkanál olaj

Elkészítés

    Elkészítése: Bármelyik felsorolt zöldségből készíthető, de süthetjük vegyesen is. A zöldséget megtisztítjuk, ha kell, daraboljuk, és enyhén sós vízben puhára főzzük, majd levétől lecsurgatjuk. Elkészítjük a Knorr tejszínes fokhagymás csirke Rafinériát, majd a tűzről levéve tejföllel és 2 kávéskanál ételízesítővel elkeverjük, és hozzáadunk 10 dkg reszelt
    sajtot. A főtt zöldségek felét kivajazott tűzállótálba fektetjük, rásimítjuk
    a mártás felét, erre ismét zöldség kerül, és befedjük a mártással.
    Meghintjük a maradék sajttal, és a sütőben megsütjük.

    Jó étvágyat!

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Magazin