Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtos rakott hús

MME MME
2/5
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A pulykamellet szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk (mintha rántani akarnánk), a sajtot pedig lereszeljük. A hőálló edényt kivajazzuk, az aljába tetszés szerint reszelt sajtot szórunk, majd a szeletelt húsok mindkét oldalát megkenjük a tojások sárgájával. A sajtra fektetünk egy sor húst, majd ismét sajtot szórunk és újabb sor hús jön...így tovább, amíg a hozzávalók el nem fogynak. (Három sor húsnál több ne nagyon legyen, mert akkor nehezen sül át! Sajttal zárjuk a sort, majd forró sütőben addig sütjük, míg aranyszínű nem lesz! (először alufóliával takarjuk le!)

Személyes hozzáfűzés: Nagyon finom és laktató étel. Még az egyébként nagyétkű családunkon is kifog egy 14 szeletes adag!!!!

Ezek is érdekelhetnek

Friss