Elkészítés: A filézett csirkemellet szeletekre vágjuk, kicsit megklopfoljuk. Besózzuk, fűszerekkel ízesítjük, majd liszbe, tojásba, reszelt sajtba forgatjuk (mint a panírozás, csak prézli helyett sajt). Egy tepsibe szorosan egymás mellé rakjuk, még egy kis sajtot szórunk rá, beborítjuk baconnel (ha nem elég nagy a tepsi, lehet több sorba is tenni, de a sorok közé bacont kell tenni!). Alufóliával letakarjuk, és kb. 1-1,5 órára a sütőbe tesszük (amíg puha lesz a hús). Utána levesszük az alufóliát, és kb. 20 percig még sütjük, hogy szépen megpiruljon.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre