Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtos ponty tepsiben

MME MME
1
60 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A megtisztított pontyot bevagdaljuk, majd bedörzsöljük ételízesítővel, borssal és finomra vágott bazsalikommal.

Az előkészített halat a margarinnal kikent tűzálló tálba tesszük. Közben a tejfölt a tojással, liszttel, zúzott fokhagymával, almaecettel, pirospaprikával, borssal és kevés ételízesítővel simára keverjük, hozzáadjuk a babérlevelet, és az egészet a pontyra terítjük. Közepesen meleg sütőbe tesszük.

Amikor a hal már majdnem megpárolódott, reszelt sajttal meghintjük, és gyorsan rápirítjuk.

Petrezselymes burgonyával tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss