Elkészítése: Cukorral, sóval, tejfellel, tojással összekavarjuk a futtatott élesztőt. Összedolgozzuk a zsírral és liszttel, s az egész masszát 2 órán át kelesztjük. Kisujjnyi vastagra kinyújtjuk, s három részre osztjuk. A középső harmadot megkenjük margarinnal, s reszelünk rá sajtot. Ráhajtjuk az első harmadot s azt ugyanúgy megszórjuk. Erre hajtjuk rá a harmadik harmadot. Ezután alulról felfelé megfelezve ugyanígy megszórjuk. Elnyújtjuk, 20 perc múlva megismételjük a kenést és a sajtszórást. Zsírozott tepsibe rakva, bevagdossuk, tojással megkenjük és kisütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre