Elkészítés: Az őszibaracknak lehúzzuk a héját, kettévágjuk, kivesszük a magját, a húsát kockára vágjuk. A sajtokat az őszibarackhoz hasonló nagyságú, kb. 1x1 cm-es kockákra aprítjuk. A paprikát megmossuk, kicsumázzuk, és egészen apró darabokra vágjuk.
Az őszibarackot és a kockára vágott sajtokat salátás tálba tesszük. Hozzáadjuk a paprikát, gyengén megsózzuk, borsozzuk, és óvatosan összekeverjük.
A tejszínt, a tejet összeöntjük, és simára kikeverjük. A salátára öntjük, kb. 30 percre a hűtőbe tesszük, és csak utána tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre