Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtos-medvehagymás-baconös stangli

45 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A bacont apróra vágjuk és kipirítjuk. A sajtot lereszeljük. A medvehagymát felaprítjuk.

A tésztákat szobahőmérsékleten felengedjük, vékonyra nyújtjuk. Az egyik kinyújtott tésztát megkenjük tejföllel, megszórjuk reszelt sajttal, a kipirított és leszűrt baconnel és az apróra vágott medvehagymával. Ráterítjük a másik tésztalapot, és stangli formákra vágjuk késsel vagy derelyevágóval.

A tésztákat sütőlemezre tesszük, megkenjük felvert egész tojással, megszórjuk szezámmaggal, és előmelegített sütőben szép pirosra sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek

Friss