Elkészítés: A bacont apróra vágjuk és kipirítjuk. A sajtot lereszeljük. A medvehagymát felaprítjuk.
A tésztákat szobahőmérsékleten felengedjük, vékonyra nyújtjuk. Az egyik kinyújtott tésztát megkenjük tejföllel, megszórjuk reszelt sajttal, a kipirított és leszűrt baconnel és az apróra vágott medvehagymával. Ráterítjük a másik tésztalapot, és stangli formákra vágjuk késsel vagy derelyevágóval.
A tésztákat sütőlemezre tesszük, megkenjük felvert egész tojással, megszórjuk szezámmaggal, és előmelegített sütőben szép pirosra sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre