Elkészítés: A sertéskarajt vékony szeletekre vágjuk, és enyhén kiklopfoljuk.
A krémsajtot egy tálban elkeverjük a fűszerekkel, beletörjük a fokhagymát, jól összeforgatjuk, majd fél órára hűtőbe tesszük.
A karajszeleteket meghintjük sóval, majd ráhelyezünk 1-1 szelet sonkát, megkenjük a fűszeres krémsajttal, rászórjuk a kukoricát és a borsót, majd óvatosan feltekerjük. A tekercsek végeit benyomkodjuk, ha szükséges, hústűvel vagy fogvájóval megtűzzük.
Ezt követően lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, majd a panírozott roládokat forró, bő olajban megsütjük.
Párolt rizzsel, tört burgonyával, sült burgonyával vagy akár salátával is tálalhatjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre