Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtos-kukoricás-zöldborsós töltött karajtekercs

60 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A sertéskarajt vékony szeletekre vágjuk, és enyhén kiklopfoljuk.

A krémsajtot egy tálban elkeverjük a fűszerekkel, beletörjük a fokhagymát, jól összeforgatjuk, majd fél órára hűtőbe tesszük.

A karajszeleteket meghintjük sóval, majd ráhelyezünk 1-1 szelet sonkát, megkenjük a fűszeres krémsajttal, rászórjuk a kukoricát és a borsót, majd óvatosan feltekerjük. A tekercsek végeit benyomkodjuk, ha szükséges, hústűvel vagy fogvájóval megtűzzük.

Ezt követően lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, majd a panírozott roládokat forró, bő olajban megsütjük.

Párolt rizzsel, tört burgonyával, sült burgonyával vagy akár salátával is tálalhatjuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss