Elkészítés: A csirkemellekből 4 szeletet vágunk, kissé kiverjük. A lisztet összekeverjük a fűszerekkel, és ebbe mártjuk a csirkemelleket.
Egy teflon edényben mindkét oldalukat rózsaszínűre sütjük, majd kevés vízzel felöntve puhára pároljuk. Egy tűzálló edényt kikenünk margarinnal, és belehelyezzük a húsokat.
A serpenyőben visszamaradt húslét összekeverjük a konyakkal és a reszelt füstölt sajttal, utána ízesítjük még a fűszerekkel.
Ezzel a keverékkel leöntjük a húsokat, és előmelegített sütőben jól átmelegítjük, már nem sütjük.
Krumplipürével tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre