Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtos-konyakos csirkemell

MME MME
60 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A csirkemellekből 4 szeletet vágunk, kissé kiverjük. A lisztet összekeverjük a fűszerekkel, és ebbe mártjuk a csirkemelleket.

Egy teflon edényben mindkét oldalukat rózsaszínűre sütjük, majd kevés vízzel felöntve puhára pároljuk. Egy tűzálló edényt kikenünk margarinnal, és belehelyezzük a húsokat.

A serpenyőben visszamaradt húslét összekeverjük a konyakkal és a reszelt füstölt sajttal, utána ízesítjük még a fűszerekkel.

Ezzel a keverékkel leöntjük a húsokat, és előmelegített sütőben jól átmelegítjük, már nem sütjük.

Krumplipürével tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek