Sajtos-kolbászos párna

Hozzávalók

  • 1 csomag leveles tészta
  • 0,5 rúd kolbász
  • sajt
  • tojás

Elkészítés

    1.

    Amennyiben fagyasztott leveles tésztát vettünk, abban az esetben lisztezett deszkán vékonyra ki kell nyújtani. Én jobban szeretem a feltekert, kész leveles tésztát, mert sok időt spórol meg nekem.

    2.

    A kinyújtott tésztát négyzet alakú darabokra vágjuk. Egy csomag tésztából úgy 8-12 darab jöhet ki, attól függ, mekkora darabokat vágunk.

    3.

    Tegyünk mindegyik lapocskára egy-egy darabot a felszeletelt kolbászból. Ezután reszeljük le a sajtot, és szórjunk belőle a kolbász tetejére.

    4.

    A lapocskák sarkait hajtsuk be és picit nyomkodjuk össze, majd fordítsuk meg a párnákat és így sorakoztassuk fel őket sütőpapírral kibélelt tepsibe.

    5.

    Kenjük meg a párnák tetejét tojással, sózzuk őket, majd szórjuk meg sajttal. Előmelegített (180 fok) sütőben süssük aranybarnára.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin