Elkészítés: A tésztát lobogó, sós vízben puhára főzzük. A tojások sárgáját a 2 dl tejföllel, 15 dkg reszelt sajttal, csipet sóval, őrölt borssal, reszelt szerecsendióval, kevés tejjel összekeverjük. A kolbászt apró kockára vágva hozzákeverjük a főtt, kis olajjal átforgatott, kissé kihűlt makarónihoz, majd belekeverjük a tojások felvert habját és az ízesített, tejfölös tojássárgák felét. Kivajazott formába öntjük a tésztát, és a maradék tejfölös tojássárgát a tetejére öntjük. 140 fokos sütőben 25-30 percig sütjük. Ha kisült, forrón a tetejére szórjuk a maradék reszelt sajtot.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre