Keress receptre vagy hozzávalóra

Sajtos húsrolád

Hozzávalók

  • 1 kg kicsontozott sertéscomb
  • őrölt fekete bors
  • 3 ek mustár
  • 25 dkg friss sajt (erősebb ízű, pl. juhtúró)
  • 1 db piros színű paprika (nagyobb)
  • 1 csokor újhagyma
  • 2 ek olívaolaj
  • 1 ek édes-nemes paprika

Elkészítés

    1.

    A húst megmossuk, majd bevágjuk, szétnyitjuk, és folpak alatt kiklopfoljuk. Sózzuk, borsozzuk, majd megkenjük mustárral és sajttal.

    2.

    A megmosott paprikát és hagymát apróra vágjuk, megszórjuk vele a húst, majd feltekerjük, és rögzítjük hústűvel.

    3.

    A roládot megkenjük olajjal, megszórjuk a pirospaprikával, és alufóliába csomagolva 1 órán át sütjük a 190 fokra előmelegített sütőben. Utána levesszük róla az alufóliát, és szép pirosra sütjük.

    EGYSZERŰ GÖNGYÖLT CSIRKEMELL >>> 

Hidegen és melegen egyaránt finom!
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Hozzászólások

Hasonló Receptek