Sajtos húsrolád

Hozzávalók

  • 1 kg kicsontozott sertéscomb
  • 250 g erősebb ízű friss sajt (pl. juhtúró)
  • 3 evőkanál mustár
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1 db nagyobb piros színű paprika
  • 1 csokor újhagyma
  • 1 evőkanál édes-nemes paprika
  • őrölt fekete bors

Elkészítés

    1.

    A húst mossuk meg, majd vágjuk be, nyissuk szét, és folpak alatt klopfoljuk ki. Sózzuk, borsozzuk, majd kenjük meg a mustárral.

    2.

    A paprikát és a hagymát öblítsük le, aprítsuk fel. A friss sajtot kenjük a húsra, szórjuk meg a zöldségekkel, majd tekerjük fel, és rögzítsük hústűvel.

    3.

    A roládot kenjük meg az olajjal, szórjuk meg a pirospaprikával, és alufóliába csomagolva süssük 1 órán át a 190 fokra előmelegített sütőben. Ekkor vegyük le róla az alufóliát, és süssük szép pirosra.

Hidegen és melegen egyaránt finom!
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin