Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtos húsrolád

75 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

1.

A húst megmossuk, majd bevágjuk, szétnyitjuk, és folpak alatt kiklopfoljuk. Sózzuk, borsozzuk, majd megkenjük mustárral és sajttal.

2.

A megmosott paprikát és hagymát apróra vágjuk, megszórjuk vele a húst, majd feltekerjük, és rögzítjük hústűvel.

3.

A roládot megkenjük olajjal, megszórjuk a pirospaprikával, és alufóliába csomagolva 1 órán át sütjük a 190 fokra előmelegített sütőben. Utána levesszük róla az alufóliát, és szép pirosra sütjük.

EGYSZERŰ GÖNGYÖLT CSIRKEMELL >>> 

Hidegen és melegen egyaránt finom!

Ezek is érdekelhetnek

Friss