Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Sajtos húspogácsa grillen sütve

default user icon
1 4/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 50 dkg zsíros darált marhahús
  • 50 dkg zsíros darált sertéshús
  • kicsit kevesebb, mint 1 csapott evôkanál só
  • 1 mokkáskanál ôrölt feket bors
  • 1 kisebb vöröshagyma
  • fél kiskanál mustár
  • kb. 2 evôkanál reszelt parmezán sajt
  • 10 dkg trappista vagy edami sajt
  • A sütéshez:
  • 2 evôkanál olaj

Elkészítés

    Elkészítés: A kétféle darált húst a sóval és a borssal ízesítjük, a lereszelt vöröshagymát hozzáadjuk, a mustárral, a reszelt parmezánnal és a kis kockákra vágott trappistával (edamival) összedolgozzuk.

    A masszából nedves kézzel 8, nem túl vastag húspogácsát formálunk. Amikor a rostély kellôen forró, és a faszén csak parázslik alatta, a húspogácsákat rárakjuk, és többször megforgatva 10-12 perc alatt megsütjük, közben egy kevés olajjal kenegetjük.

Megjegyzés

Elkészítési idô: 30 oerc
1 adag: 650 kcal

Fotó: Univer

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

Mariann990
Pulykahússal csináltam meg és serpenyőben sütöttem, igaz dupla annyi ideig, mint ami írva van. Így is finom lett! Fehérje napra köretnek egy kis paradicsom, paprika és mustár. Köszönöm a receptet!

Hasonló Receptek

Magazin