Felcsíkozzuk a húsokat és a kolbászt karikákra vágjuk. Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat és beledobjuk a kolbászt. Mikor a zsírja kisült, rádobjuk a tarját és a combot, sózzuk, borsozzuk és közepesen átsütjük (ne használjunk túl sok sót, mert a füstöltek önmagukban is tartalmaznak sót).
Felaprítjuk a hagymát, vékony szeletekre vágjuk a burgonyát, összekeverjük őket és egy tepsiben a 180 fokos sütőbe toljuk őket 2-3 csipet sóval meghintve.
Eközben a füstölt sajtot lereszeljük. Ráolvasztjuk a margarint, hozzáadjuk a tejet, sót, borsot és elkezdjük robotgéppel keverni. Hozzáadjuk a lisztet. Ezzel kész is van a sajt szószunk.
Amikor a krumpli elérte aranybarna színét a tepsiben, összekeverjük a húsokkal és a csomagoláson található utasítás szerint forró, sós vízben kifőzőtt tésztával. Ekkor hozzáadjuk a bazsalikomot és az oregánót is. Leöntjük a sajtszósszal és újra összekeverjük. Elegyengetés után ráütünk 8 db tojást, megsózzuk és vissza helyezzük a sütőbe.
Összekeverjük a tejfölt, a zúzott fokhagymát, sót, borsot, petrezselymet. Amikor a tojás megfehéredik a tepsink tetején, kivesszük és ráöntjük a tejfölt. A tetejére aprítunk pritamin paprikát, majd megszórjuk reszelt trappista sajttal. További 30 percig sütjük 180 fokos sütőben.