A sertéscombot körülbelül 1 centiméteres kockákra vágjuk, és beleforgatjuk ételízesítőbe. Amíg átveszi az ízét, addig összekockázzuk a sajtot is szintén kb. 1 centis kockára.
Ezután váltakozva - 1 hús, 1 sajt - hurkapálcikára húzzuk őket. A felszúrást hússal kezdjük és a pálca végén hússal fejezzük be.
Ezután kissé sűrűbb palacsintatésztát készítünk. A tejben elkeverjük a tojást, az olajat, a sót, majd hozzáadjuk a lisztet. Csomómentesre keverjük.
Tányérba annyi lisztet szórunk, amennyibe bele tudjuk forgatni a húspálcákat. Ezután a palacsintamasszába forgatjuk, picit lecsöpögtetjük, majd forró olajban kisütjük valamennyit.
Pirított burgonyát készítünk hozzá. Ehhez a krumplit héjában megfőzünk, majd hideg vízzel leöblítjük, leszedjük a héját. 1 cm-es kockákra vágjuk, és forró olajban átpirítjuk.