Elkészítés: A vargánya gombát apróra vágjuk, kevés olívaolajon megsütjük. Bazsalikommal, borssal, sóval ízlés szerint fűszerezzük.
Egy másik serpenyőben a géva gombákat mosás után egészben, nagyon pici olajon aranybarnára sütjük.
A kenyérszeleteket egy tepsibe rakjuk, tetejére reszeljük a sajtot, majd a sütőben 10 perc alatt ráolvasztjuk a sajtot. Ezután kivesszük a kenyereket, rárakjuk a pirított vargányát és a géva gombát is, majd visszarakjuk a sütőbe. Kb. 15 perc alatt szép pirosra megsülnek. A végén bazsalikommal díszíthetjük!
Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre