Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtos-gombás vendégváró szendvicsek

30 perc
bonyolult
költséges
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A vargánya gombát apróra vágjuk, kevés olívaolajon megsütjük. Bazsalikommal, borssal, sóval ízlés szerint fűszerezzük.

Egy másik serpenyőben a géva gombákat mosás után egészben, nagyon pici olajon aranybarnára sütjük.

A kenyérszeleteket egy tepsibe rakjuk, tetejére reszeljük a sajtot, majd a sütőben 10 perc alatt ráolvasztjuk a sajtot. Ezután kivesszük a kenyereket, rárakjuk a pirított vargányát és a géva gombát is, majd visszarakjuk a sütőbe. Kb. 15 perc alatt szép pirosra megsülnek. A végén bazsalikommal díszíthetjük!

Jó étvágyat!

Megjegyzés

Egy nagyon kedves barátom kedvenc szendvicse volt ez, ezzel a recepttel rá emlékezem. - timke0000

Ezek is érdekelhetnek

Friss