Elkészítés: A csirkemelleket kinyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. A vöröshagymát apróra vágjuk. A gombát felszeleteljük. A lilahagymát vékony szeletekre vágjuk. A sajtot lereszeljük.
A vajon megdinszteljük a hagymát, rátesszük a gombát, sózzuk, borsozzuk, és addig pároljuk, míg a levét elfövi. Még melegen belekeverjük a sajtot.
A csirkemellekre teszünk 1-1 szelet bacont, majd a gombás tölteléket és 2 szelet lilahagymát. A húst összehajtjuk, bepanírozzuk és bő olajban közepes lángon kisütjük.
Párolt zöldséget és baconbe csavart zöldbabot készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre