Az élesztőt felfuttatjuk a cukorral elkevert langyos tejben, majd összegyúrjuk a tészta többi hozzávalójával, a liszttel, a sóval, az olajjal, egy egész tojással és egy tojásfehérjével. A tésztát két egyenlő részre osztjuk, és meleg helyen, letakarva hagyjuk 20 percig pihenni.
Enyhén lisztezett deszkán egy 25 cm hosszú téglalappá nyújtjuk mindkét tésztát, majd megkenjük az olvasztott vajjal, megszórjuk a reszelt sajttal, és szorosan feltekerjük.
Egy éles késsel centinként bevágjuk a tésztát úgy, hogy vigyázunk, ne vágjuk át teljesen. Az első tekercset középre hagyjtjuk, aztán egyet balra, egyet jobba, megint középre, balra, aztán jobbra.
A tekercseket meleg helyen hagyjuk kelni 40 percig. Megkenjük a tojássárgája, az olaj és a tej keverékével. Előmelegített sütőben, 170 fokon 40-45 perc alatt készre sütjük.