Elkészítés: Egy őzgerincformát kibélelünk alufóliával,majd a baconcsíkokkal úgy, hogy a peremén túllógjon.
A tejfölt a tojásokkal és a liszttel összekeverjük, fűszerezzük sóval, borssal, ételízesítővel. Hozzákeverjük a reszelt sajt felét, majd beleforgatjuk a csirkemelldarabokat, és a keveréket a formába simítjuk. Ráhajtjuk a szalonnacsíkokat, és a maradék reszelt sajttal megszórjuk.
Alufóliával letakarva 45 percig sütjük 200 fokon. Ekkor a fóliát eltávolítva tepsibe borítjuk, és már csak addig sütjük, amíg a teteje szép piros lesz.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre