Elkészítés: A pác hozzávalóit keverjük össze, majd forgassuk bele a csirkemellfilét. Ezután hagyjuk pár órán át pácolódni, hogy az ízek jól átjárják (én egész éjszakára a pácban hagytam).
A zöldbabot enyhén sós vízben főzzük pár percig, majd szűrjük le, és ízlés szerint tekerjük körbe a baconnel.
Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral, locsoljuk meg olívaolajjal, helyezzük rá a bepácolt csirkemellet, és locsoljuk meg a visszamaradt páccal, majd helyezzük rá a szeletelt sajtot. A baconbe tekert zöldbabot szintén helyezzük a tepsire, és locsoljuk meg egy kevés olívaolajjal.
Helyezzük előmelegített sütőbe, közepes hőmérsékleten 25-30 perc alatt süssük szép pirosra.
Tálaláskor a sajtos csirkemellet a baconbe tekert zöldbabbal kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre