Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtos csirkecomb II.

MME MME
60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A lisztet, a pirospaprikát, a borsot és a sót összekeverjük. A tepsit 1 evőkanál olajjal kikenjük.

A csirkedarabokat egyenként meghempergetjük a fűszeres lisztben, majd szorosan egymás mellé fektetjük a tepsiben. Betakarjuk a vékony karikákra vágott hagymával, és a lereszelt sajtot egyenletesen rászórjuk.

Végül a tejfölben elkeverjük a megmaradt olajat, a lisztet és a zúzott fokhagymát. Rákenjük az étel tetejére.

A tepsit szorosan befóliázzuk, és előmelegített sütőben 45-50 percig
pároljuk a húst. Ennyi idő alatt a teteje is szép aranysárgára sül.

Rizs és friss zöldsaláta illik hozzá.

Megjegyzés


Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss