Elkészítés: A lisztet, a pirospaprikát, a borsot és a sót összekeverjük. A tepsit 1 evőkanál olajjal kikenjük.
A csirkedarabokat egyenként meghempergetjük a fűszeres lisztben, majd szorosan egymás mellé fektetjük a tepsiben. Betakarjuk a vékony karikákra vágott hagymával, és a lereszelt sajtot egyenletesen rászórjuk.
Végül a tejfölben elkeverjük a megmaradt olajat, a lisztet és a zúzott fokhagymát. Rákenjük az étel tetejére.
A tepsit szorosan befóliázzuk, és előmelegített sütőben 45-50 percig
pároljuk a húst. Ennyi idő alatt a teteje is szép aranysárgára sül.
Rizs és friss zöldsaláta illik hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre