Elkészítés: A csirkemellett lefilézem. Olívaolajat és vajat hevítek egy serpenyőben, és hirtelen megsütöm a csirkemelleket. Utána felöntöm húslével, és kb. 15-20 percig főzöm. Végül megvárom, míg a húslé elfő és lepirul a hús. Közben a tésztát megfőzőm. Egy edénybe vajat melegítek, kis lisztet szórok bele, majd felengedem tejjel. Reszelek bele sajtot, ételízesítővel ízesítem. Egy tálat kivajazok, lerakom a húsokat, ráöntöm a sajtszószt, megszórom reszelt sajttal. Beteszem a forró sütőbe kb. 15 perre, míg a sajt megpirul. A kifőtt tésztát abba az edénybe teszem, amiben a húst sütöttem (így ízletesebb lesz a tészta).
A tésztát a maradék sajtszószal tálalom, és rárakom ropogósra sült húst.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre