Elkészítés: Az élesztőt langyos tejben felfuttatjuk, majd a hozzávalókat összegyúrjuk, ezután fél órát pihentetjük. 3 részre osztjuk, és cipókat formálunk belőlük. Ismét pihentetjük.
Közben a margarint 1 evőkanál sóval habosra keverjük. Az egyik cipót kinyújtjuk, és megkenjük a margarin felével, ezután a másik kinyújtott cipót rátesszük, majd lekenjük ismét margarinnal, és rárakjuk az utolsó kinyújtott cipót is.
Cikkekre vágjuk, s hosszúkás csíkokra szelt füstölt sajtokat teszünk bele, és kifliként feltekerjük.
A tetejét tojással megkenjük, és reszelt sajttal megszórjuk. Előmelegített sütőben sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre