Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtos-burgonyás zellerszárkrémleves

45 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 50 dkg angolzeller vagy szárzeller
  • 1 vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 nagyobb burgonya
  • 1 csokor petrezselyem
  • 2 leveskocka
  • 20 dkg krém sajt (natúr)
  • A tálaláshoz:
  • reszelt sajt
  • levesgyöngy

Elkészítés

Elkészítés: 1.) A zöldségeket megmossuk, felaprítjuk, és feltesszük a leveskockával ízesített 1 liter vízben főni, takarék lángon, fedő alatt.

2.) Ha megpuhultak a zöldségek (kb. 20-30 perc), hozzáadjuk a 2 tömlős sajtot, és botturmix segítségével krémesre mixeljük az egészet. Visszatesszük a tűzre, összerottyantjuk.

3.) Reszelt sajttal és/vagy levesgyönggyel tálaljuk.

Megjegyzés



További receptek és fotók a Morzsáló blogban! - Morzsálós Mirza

Ezek is érdekelhetnek

Friss