Sajtos bundában sült gombafejek

default user icon
1/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 45 dkg gomba
  • 3 tojás
  • 5-6 evőkanál liszt
  • 15 dkg zsemlemorzsa
  • 15 dkg reszelt sajt
  • oregánó
  • bors
  • ételízesítő
  • olaj a sütéshez

Elkészítés

    Elkészítés: A gombafejeket megtisztítom, megmosom, sóval, borssal, oregánóval fűszerezem, majd szűrőbe teszem, és állni hagyom 15 percig. A tojásokat felverem kevés sóval, a zsemlemorzsát összekeverem a reszelt sajttal és kevés ételízesítővel. A gombafejeket először lisztbe, majd a tojásba, végül a sajtos zsemlemorzsabaforgatom, és forró olajban kisütöm. Papírszalvétára szedem, hogy a felesleges olajat felitassa. Köretként hasábburgonyát adok hozzá.

Megjegyzés

Nagyon finom paradicsomsalátával.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin