Elkészítés: A tésztát felengedjük. Ha nem lapokban van, akkor vékonyra kinyújtjuk, és 6 téglalapot vágunk belőle a virsli hosszának megfelelően.
A virsliket hosszában bevágjuk. A nyílásba vékony sajtszeletet teszünk, és a virsliket 2-2 szelet baconbe csavarjuk. A betekert virsliket a tésztalapokba göngyöljük.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, felvert egész tojással lekenjük és megszórjuk szezámmaggal. Sütőben 180 fokon 15-20 percig sütjük.
A szószhoz a hagymát és a chilit apróra vágjuk. A ketchupot elkeverjük a mustárral, az apróra vágott hagymával és chilivel.
A virsliket a csípős mártogatóssal kínáljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre