Elkészítés: A húst és a pritaminpaprikát kicsi kockákra vágjuk. A tejfölt, a tojást, a lisztet és a reszelt sajtot összekeverjük, ízesítjük sóval, borssal, ételízesítővel és petrzselyemzölddel. Hozzákeverjük a húst és a paprikát. Egy őzgerincformát kibélelünk baconszeletekkel, beleöntjük a masszát, és lefedjük a tetejét is baconnel.
Előmelegitett sütőben 170 fokon 40 percig sütjük. Kiveszem a formából, és tepsiben még kicsit pirítjuk a szalonnát, majd visszatesszük a formába és hűlni hagyjuk, majd szeleteljük. Langyosan és hidegen is nagyon finom!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre