Keress receptre vagy hozzávalóra

Sajtkrémmel töltött paradicsom

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 8 db nagyobbacska, kemény húsú, kerek paradicsom
  • 10 dkg jó minőségű natúr krémsajt
  • 1 kis csokor bazsalikom
  • tengeri só
  • frissen őrölt bors
  • oregánó ízlés szerint

Elkészítés

    Elkészítés: A paradicsomok héját kereszt alakban bemetszettem, 2 percre forró vízbe dobtam, meghámoztam. Kis kalapot vágtam mindegyik tetejéből, a magokat és a gyümölcshúst teáskanállal óvatosan eltávolítottam (mártásokhoz, levesekhez remek alap!).

    A bazsalikomcsokorból 8 szép levelet félretettem, a többit felaprítottam és a többi fűszerrel a krémsajthoz kevertem. Habzsákba szedve megtöltöttem a paradicsomokat.

    A szár helyére 1-1 bazsalikomlevelet illesztettem, kevés színes borssal fűszereztem, pirítóssal kínáltam.

Megjegyzés



További fotók, érdekességek és receptek Habliliom blogjában!

Habliliom
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin