Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtkrémmel töltött paradicsom

15 perc
egyszerű
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A paradicsomok héját kereszt alakban bemetszettem, 2 percre forró vízbe dobtam, meghámoztam. Kis kalapot vágtam mindegyik tetejéből, a magokat és a gyümölcshúst teáskanállal óvatosan eltávolítottam (mártásokhoz, levesekhez remek alap!).

A bazsalikomcsokorból 8 szép levelet félretettem, a többit felaprítottam és a többi fűszerrel a krémsajthoz kevertem. Habzsákba szedve megtöltöttem a paradicsomokat.

A szár helyére 1-1 bazsalikomlevelet illesztettem, kevés színes borssal fűszereztem, pirítóssal kínáltam.

Megjegyzés



További fotók, érdekességek és receptek Habliliom blogjában! - Habliliom

Ezek is érdekelhetnek