Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Sajtkrémmel töltött csirkemell

Hozzávalók

  • 6 db csirkemell filé
  • olaj
  • 1 db lilahagyma (kisebb)
  • 10 dkg bacon (szeletelt)
  • 3 db paprika (1 db zöld színű, 1 db fehér színű és 1 db piros színű)
  • 30 dkg sajtkrém (zöldhagymás)
  • zöldpetrezselyem (ízlés szerint)
  • 6 dkg sajt
  • szezámmag

Elkészítés

    1. A csirkemelleket megmossuk és besózzuk. Kevés olaj on megpirítjuk az apróra vágott hagymát és a felkockázott bacont. A már megmosott, mindegyik színű paprikának kb. a felét apró kockákra vágjuk.
    2. A tömlős sajtkrémbe beletesszük a pirított hagymát és bacont, a kockákra vágott paprikákat, a felvágott zöldpetrezselymet és végül a lereszelt sajtot. Jó alaposan az egészet összekeverjük (nem kell bele se só, sem fűszerek).
    3. A csirkemell hosszabbik oldalát bevágjuk (zsebet vágunk), majd megtöltjük a sajtkrémmel. Fogvájóval összezárjuk a nyílást. Mindegyik csirkemellel így járunk el. Végül pedig megszórjuk szezámmaggal.
    4. Sütőzacskóba tesszük és előmelegített sütőben 200 fokon készre sütjük. Tálalhatjuk tört burgonyával, rizzsel, hasábburgonyával, vagy salátával is.

    SAJTTAL-SONKÁVAL TÖLTÖTT CSIRKEMELL>>> 

    SPENÓTOS-FETÁS TÖLTÖTT CSIRKEMELL>>> 

    TÖLTÖTT CSIRKECOMB ZÖLDSÉGEKKEL>>> 

     

Megjegyzés

Tipp: Csirkecombból is elkészíthetjük, a combok bőre alá helyezzük a tölteléket.

Tündi konyha
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin