Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd 1 órát pihentetjük.
Fél cm vastagra kinyújtjuk, kis pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, tojással megkenjük. Sütőpapíros tepsibe sorakoztatjuk, és szép barnára sütjük 170 fokon.
A krémhez a tejben elkeverjük a lisztet, a reszelt sajtot, a tojásokat és a sót. Lassú tűznél sűrűre főzzük. Ha levettük a tűzről, belekeverünk 10 dkg margarint.
Amikor a krém kihűlt, 2 pogácsa közé töltünk belőle, kissé összenyomjuk, hogy kicsit kifolyjon, majd a pogácsákat reszelt sajtban megforgatjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre