Elkészítés: A csirkemellszeleteket sóval, borssal bedörzsöljük, 2 evőkanál vajon megpirítjuk. A megpirult szeleteket tűzálló tálba tesszük, és melegen tartjuk. Ezután a serpenyőbe öntjük a bort, erős lángon elpárologtatjuk, majd felöntjük a húslevessel, és jól összekeverjük. Az így elkészített mártást a csirkemellszeletekre öntjük.
A sajtszeleteket és a vajat felolvasztjuk, 2-3 evőkanál tejet öntünk hozzá (illetve annyit, hogy lágy krémet kapjunk). Borssal, ha szükséges sóval ízesítjük. A krémet a csirkemellszeletekre öntjük, a tálat 5 percre forró sütőbe tesszük. Utána azonnal tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre