Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtgolyó villámgyorsan

30 perc
egyszerű
olcsó
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A sajtot lereszeljük, hozzákeverjük a tojásokat, a sót a borsot és a fokhagymaport, majd apránként a lisztet (nem kell megijedni, a végére elég sűrű, kemény állagú masszát kapunk, de annál jobb, minél keményebb).
  2. Vizes kézzel diónyi golyókat formázunk, zsemlemorzsába hempergetjük őket, és forró olajban, 6-8 perc alatt kisütjük. 

Megjegyzés

Soha többet nem fogok pepecselni és mérgelődni a hagyományos rántott sajttal! Ez nem folyik szét, még akkor sem, ha forrón kettévágom. - JamborneErika

Ezek is érdekelhetnek

Friss