Elkészítés: A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk. A 2 gerezd fokhagymát fokhagymanyomón átnyomjuk, és teriyaki szósszal a húsba dörzsöljük. A combokat minimum 20 percig hagyjuk pácolódni.
A bepácolt combokat először lisztben, majd felvert tojásban (a felvert tojásokhoz adjuk az 1 dl tejet) és végül reszelt sajtban megforgatjuk,kivajazott tepsibe tesszük. A megmaradt tojást és sajtot összekeverjük, és a tepsiben lévő combokra öntjük, majd az egészet szezámmaggal és felkockázott baconnel szórjuk meg.
A 200 °C-ra előmelegített sütőben 35-40 percig alufólia alatt pároljuk, majd fólia nélkül kb. 15 perc alatt pirosra sütjük.
Párolt zöldséggel, rizzsel vagy egyéb körettel tálaljuk. Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre