Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Sajt és tejföl alatt sült fűszeres csirkecomb

default user icon
2 4/5
Sajt és tejföl alatt sült fűszeres csirkecomb

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 4 db csirkecomb
  • 6 dkg liszt
  • 1 teáskanál pirospaprika
  • majoránna
  • ételízesítő
  • őrölt fehérbors
  • fokhagymapor
  • bazsalikom
  • 2 fej vöröshagyma
  • 1 nagy pohár tejföl
  • 4-5 evőkanál olívaolaj
  • 15-20 dkg reszelt sajt

Elkészítés

    Elkészítés: A combokat kicsit besózzuk, és állni hagyjuk, amíg előkészítjük a tepsit és a lisztes keveréket. A tepsit jól kikenjük margarinnal. A lisztet az ízlés szerinti fűszerekkel, a pirospaprikával és a fokhagymaporral jól összekeverjük, majd beleforgatjuk a combokat, és a tepsibe egymás mellé helyezzük. A maradék lisztet a tetejére szórjuk. A vöröshagymát vékonyra szeleteljük, a húsra szórjuk, majd ráreszeljük a sajtot. A tejfölt jól kikeverjük az olajjal, és a sajtos húsra öntjük. Fóliával lefedjük, és közepes lángon másfél óráig pároljuk, majd a fóliát levéve szép pirosra sütjük.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

kgizike
Nem ismerem azt a receptet, de kifogom próbálni mellel is. Nekem is nagyon ízlett.
liszizsuzsika
Ua., mint a "nemlehetabbahagyni" csirke, csak mell helyett combból. Persze, ettől még mindig nagyon finom.

Hasonló Receptek

Magazin