Sajt alatt sült hagymás karaj

default user icon
7 4.1/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 8 szelet karaj
  • 1 nagy pohár tejföl
  • 1 kanál mustár
  • őrölt bors
  • 4 fej hagyma
  • 25 dkg trappista sajt
  • olaj

Elkészítés

    Elkészítés: A karajt kiklopfoljuk, besózzuk, olajozott tepsibe rakjuk, rászórjuk a karikára vágott hagymát. A tejfölt összekeverjük a mustárral és a borssal, majd egyenletesen elosztjuk a húson. A sajtot lereszeljük, a húsra szórjuk. A tepsit letakarjuk alufóliával, közepesen meleg sütőbe tesszük kb. 1 órára, majd a fóliát levesszük, és pirossa sütjük.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Olajos Dóra 5 évvel ezelőtt
Tényleg nagyon egyszerű nem kell hozzá semmi extra és mégis nagyon finom!
Szép Krisztina 5 évvel ezelőtt
Egyszerű és nagyszerű! Én is megvariáltam, a húst megforgattam paprikás lisztben, és így rétegeztem a hagymakarikákkal (nem sütöttem elő), és szórtam rá egy kis vegetát is. Isteni finom lett, bazsalikomos rizibizivel tálaltam. Elronthatatlan. :)
Ambrus Réka 6 évvel ezelőtt
Nagyon tetszett ez a recept! Isteni finom lett a husi. Én annyit változtattam a receptem, hogy a karajszeleteket paprikás lisztben elősütöttem. Tapasztalatból tudom, hogy így biztosan puha lesz a végeredmény!
Opavszki Evi 7 évvel ezelőtt
En is megcsinaltam es nagyon fini lett. Koszonom a receptet. Feherjenapra tokeletes volt :-)
szelei iringó 8 évvel ezelőtt
Finom lett, koszonom a receptet!
Péntek Józsefné 8 évvel ezelőtt
igen ,kb. 180 fokos sütőben szoktam sütni
Szabó Péter 8 évvel ezelőtt
Szia! Az a "közepesen meleg", az kb 180-fok?

Hasonló Receptek