Elkészítés: A gombát megmossuk, majd apróra vágjuk.
A hagymát aranyszínűre pároljuk kevés olajon, 1 kiskanál pirospaprikát és sót adunk hozzá, majd jöhet a gomba, egészen pörköltszerűre készítjük. Ha elkészült, 1 kanál tejfölt keverünk bele, majd belerakjuk az apróra vágott bazsalikomot.
A kisült palacsintákat megtöltjük a gombás szósszal, és háromszögűre hajtva megtöltünk vele egy tepsit.
Jól meghintjük reszelt sajttal, és meglocsoljuk tejföllel.
A sütőben finoman megpirítjuk. Melegen főételként tálaljuk.
Ha egy kicsit több időnk van, a háromszögre
hajtott palacsintákat bepanírozzuk mint a
hússszeleteket és forró olajban szépen kisütjük. 1-
2 marék szalmakrumplit mellé sütve forrón tálaljuk.
Tartármártást adunk mellé.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre