Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajt alatt sült gombás palacsinta

MME MME
60 perc
mester
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A gombát megmossuk, majd apróra vágjuk.

A hagymát aranyszínűre pároljuk kevés olajon, 1 kiskanál pirospaprikát és sót adunk hozzá, majd jöhet a gomba, egészen pörköltszerűre készítjük. Ha elkészült, 1 kanál tejfölt keverünk bele, majd belerakjuk az apróra vágott bazsalikomot.

A kisült palacsintákat megtöltjük a gombás szósszal, és háromszögűre hajtva megtöltünk vele egy tepsit.
Jól meghintjük reszelt sajttal, és meglocsoljuk tejföllel.

A sütőben finoman megpirítjuk. Melegen főételként tálaljuk.

Ha egy kicsit több időnk van, a háromszögre
hajtott palacsintákat bepanírozzuk mint a
hússszeleteket és forró olajban szépen kisütjük. 1-
2 marék szalmakrumplit mellé sütve forrón tálaljuk.
Tartármártást adunk mellé.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek