Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajt alatt sült gombakalapok túróval töltve

MME MME
3 5/5
45 perc
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A gombák szárait apróra vágjuk, vajon megpirított, finomra vágott hagymára tesszük. Sóval, borssal, zúzott fokhagymával addig pároljuk, amíg a levét el nem főtte. Finomra vágott petrezselyemmel és liszttel megszórjuk. Egy kevés tejszínnel felengedjük, és addig forraljuk, amíg az edény falától el nem válik.

Ha kihűlt, a tojásokkal és az áttört túróval pépesre keverjük. Vajjal kikent, tűzálló tálba tesszük egymás mellé a gombakalapokat. Mindegyiket megtöltjük a töltelékkel, és reszelt sajttal megszórjuk. Forró sütőben pirosra sütjük.

Megjegyzés


Fotó: AS
- MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss