Elkészítés: A tésztát enyhén sós forró vízben feltesszük főni. Közben a sonkát apró kockákra vágjuk. Az olajat felmelegítjük, és belenyomjuk a fokhagymát, és egy pillanatig sütjük, majd rádobjuk az összekockázott sonkát, és 3-4 percig együtt sütjük. Kevés ételízesítőt és borsot teszünk bele. A tojássárgáját a tejföllel és a tejjel elkeverjük, beletesszük a reszelt sajtot is, ráöntjük a sonkára és összerottyantjuk.
Mostanra a tészta megfőtt. Leszűrjük, az elkészült szószhoz adjuk, és alaposan elkeverjük. 3-5 percig állni hagyjuk, és tálalhatjuk is, a tetejét reszelt sajttal még megszórjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre