Elkészítés: Elkészíjük a piskótát, illetve a csokipudingot is a tejjel és a kakaóporral, cukorral. Egy üvegtál aljára egy réteg kb. 3 cm-es darabokra tépkedett piskótát teszünk, rummal meglocsoljuk. Egy réteg (kihűlt) csokipuding lesz a következö réteg, erre szórunk kb. 10 szem meggyet, majd egy réteg tejszínhabbal beterítjük. Így folytatjuk a rétegezést, az utolsó réteg tejszínhab legyen, meggyszemekkel dekorálva. Kb. 6 órát (vagy 1 éjszakát) hűtőben pihentetjük, és fogyasztás után is ott tároljuk a maradékot. Max. 3 napon belül el kell fogyasztani. Jóétvágyú családnál érdemesebb eleve dupla adagot készíteni.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre