Lisztet átszitáljuk. A tojásokat szétválasztjuk, fehérjét pici sóval kemény habbá verjük, félretesszük. A sárgáját cukorral és vízzel habosra keverjük, majd az átszitált és szódabikarbónával elkevert lisztet apránként hozzáadjuk, jól elkeverjük, majd a fehérjehab felét jól elkeverjük. A maradékot lazán hozzáforgatjuk.
A tésztát egy 25x40 tepsi alakú kiolajozott kilisztezett tepsibe tesszük, és 180 fokon, tűpróbáig szép aranyszínűre sütjük, majd egy rácson kihűtjük.
A tejszínt felverjük, hozzáadjuk a tejfölt. A pudingot megfőzzük a tasakon található utasítás szerint. A margarint, a rumba áztatott mazsolát és a rumot hozzákeverjük, és hagyjuk kihűlni.
Ha kihűlt, habosra keverjük, és rá halmozzuk a piskóta tetejére, elsimítjuk, majd megszórjuk tetejét cukrozott kakaóval. Bevonható csokoládéval is: azt majdnem hidegen tegyük a krém tetejére, majd vizes kézzel gyorsan el simítjuk.